Çatalca Bilim ve Sanat Merkezi

WEB https://catalcabilsem.meb.k12.tr
Adres : FERHATPAŞA MAH. BİLGEHAN SK. NO 5 ÇATALCA / İSTANBUL
VİZYON : Hedef kitlesindeki ‘Özel Yetenekli’ öğrencilerin, bireysel yeteneklerinin farkında olmalarının ve kapasitelerini geliştirerek en üst düzeyde kullanmalarını sağlayarak onların erken dönem bilim ve sanat insanları olarak yetişmelerine imkân sağlamak.
MİSYON : Hedef kitlesindeki öğrenciler arasında; zeka, üretkenlik, sanat, liderlik kapasiteleri veya özel akademik alanlarda yaşıtlarına göre yüksek düzeyde performans gösteren ve konunun uzmanları tarafından ‘özel yetenekli’ olduğu belirlenen öğrencilere yaşantısal bir eğitim vermek.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Normal
Saatler : Hafta içi: Pazartesi 08.30 - 17.00 Hafta içi: Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma 12.00 - 20.00 Hafta Sonu: Cumartesi 9.00 - 15.40
Servis : Yok
Ulaşım : Merkezden kalkan araç bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri : İlçe merkezi Ferhatpaşa Mahallesi Kiptaş Konutları Bilgehan Sokak Prof. Dr. Fuat Sezgin İlk Ortaokulu´nun binasını kullanmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 20km, ilçe merkezinde
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Harezmi Projesi,Tübitak Projeleri,Teknofest ve e Twınnıg projeleri yürütülmektedir.